NORMSERVIS s.r.o.

ASTM F919-20

Standard Specification for Slicing Machines, Food, Electric

NORM herausgegeben am 1.6.2020

Englisch -
PDF - sofortiges Download (60.90 EUR)

Englisch -
PDF + redline - sofort (73.00 EUR)

Englisch -
Gedruckt (60.90 EUR)

Englisch -
Gedruckt + redline (73.00 EUR)


Warum Redline?

Redline stellt eine schnelle und einfache Art dar, wie man gesamte Änderungen zwischen einer aktuellen gültigen Norm und der Vorversion vergleichen kann.

Dank Redline werden Sie sofort informiert von:

Sparen Sie Ihre Zeit und Sorgen!

Dank Redline brauchen Sie nicht mehr zu forschen, was in der neuen Norm geändert wurde! Redline spart Ihre Zeit und stellt sicher, dass Sie über Änderungen in der Norm erfahren.

Der Preis

Wenn Sie die Variante "Gültige Norm + Redline" auswählen, bekommen Sie beide Dokumente! Und das Beste ist, dass der Preis der Gültigen Norm + Redline nur ein wenig höher ist, als der Preis der gültigen Norm selbst.

Ein Redline-Beispiel anzeigen

The information about the standard:

Designation standards: ASTM F919-20
Publication date standards: 1.6.2020
The number of pages: 7
Approximate weight : 21 g (0.05 lbs)
Country: American technical standard
Kategorie: Technische Normen ASTM

Annotation of standard text ASTM F919-20 :

This specification covers commercial food slicers having electrically driven rotating slicing blades. Food slicers covered in this specification are classified into types and classes. Types: type I - fully automatic (powered carriage); and type II - semiautomatic (manually operated carriage). Classes: class A - bench mounted; class B - pedestal mounted; and class C - stand mounted with casters. Gage plate operation test, slicing rate test, uniformity test, slicer knife test, sharpener test, carriage operation test, power transmission test, switch test, and slicer stand loading test shall be performed to meet the requirements prescribed.


Keywords:
carriage, food service equipment, gage plate, knife, slicer,, ICS Number Code 97.040.50 (Small kitchen appliances)