NORMSERVIS s.r.o.

ČSN EN ISO 17718 (461506)

Wholemeal and flour from wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of rheological behaviour as a function of mixing and temperature increase

NORM herausgegeben am 1.9.2015

Englisch -
Gedruckt (22.00 EUR)

Informationen über die Norm:

Bezeichnung normen: ČSN EN ISO 17718
Zeichen: 461506
Katalog-Nummer: 97714
Ausgabedatum normen: 1.9.2015
Zahl der Seiten: 52
Gewicht ca.: 156 g (0.34 Pfund)
Land: Tschechische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ČSN

Die Annotation des Normtextes ČSN EN ISO 17718 (461506):

This International Standard specifies the determination of rheological behaviour as a function of mixing and temperature increase. It is applicable to all wholemeal and flour samples from industrial or laboratory milling of wheat (Triticum aestivum L.). NOTE: Wheat can be milled in the laboratory according to the methods described in ISO 27971[5] or in BIPEAguidance document BY.102.D.9302.[7