NORMSERVIS s.r.o.

DIN 10236:2001-12

Analysis of spices and condiments - Determination of loss in mass of capsicum and allium species and of dried vegetables by vacuum oven drying.

NORM herausgegeben am 1.12.2001

Deutsch -
PDF - sofortiges Download (40.60 EUR)

Deutsch -
Gedruckt (50.60 EUR)




Englisch -
PDF - sofortiges Download (50.70 EUR)

Englisch -
Gedruckt (62.90 EUR)

The information about the standard:

Designation standards: DIN 10236:2001-12
Publication date standards: 1.12.2001
The number of pages: 4
Approximate weight : 12 g (0.03 lbs)
Country: German technical standard
Kategorie: Technische Normen DIN

Annotation of standard text DIN 10236:2001-12 :

Untersuchung von Gewürzen und würzenden Zutaten - Bestimmung des Trocknungsverlustes in Capsicum- und Alliumarten sowie in getrocknetem Gemüse mittels Vakuumtrocknung.