NORMSERVIS s.r.o.

DIN EN ISO 6888-1:2022-02

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium.

NORM herausgegeben am 1.2.2022

Deutsch -
Gedruckt (127.30 EUR)




Englisch -
Gedruckt (159.50 EUR)

The information about the standard:

Designation standards: DIN EN ISO 6888-1:2022-02
Note: UNGÜLTIG
Publication date standards: 1.2.2022
The number of pages: 34
Approximate weight : 102 g (0.22 lbs)
Country: German technical standard
Kategorie: Technische Normen DIN

Annotation of standard text DIN EN ISO 6888-1:2022-02 :

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren für die Zählung von koagulase-positiven Staphylokokken (Staphylococcus aureus und andere Spezies) - Teil 1: Verfahren mit Baird-Parker-Agar-Medium.