ASTM E1325-16

Standard Terminology Relating to Design of Experiments

Automatische name übersetzung:

Standard-Terminologie zu Design of Experiments Bezogen



NORM herausgegeben am 1.4.2016


Sprache
Realisierung
ZugänglichkeitAUF LAGER
Preis42.30 ohne MWS
42.30

Informationen über die Norm:

Bezeichnung normen: ASTM E1325-16
Ausgabedatum normen: 1.4.2016
SKU: NS-636158
Zahl der Seiten: 7
Gewicht ca.: 21 g (0.05 Pfund)
Land: Amerikanische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ASTM

Die Annotation des Normtextes ASTM E1325-16 :

This standard includes those statistical items related to the area of design of experiments for which standard definitions appear desirable. It provides definitions, descriptions, discussion, and comparison of terms. This standard also provides the table of contrast coefficient and table of contrast analysis. The table of contrast coefficient implies that once the contrast coefficients of the main effects (X1, X2, X3 and X4) are filled in, the coefficients for all interaction and other second or higher order effects can be derived as products (Xij = Xi Xi) of the appropriate terms. The table on contrast analysis indicates the measure of experimental error, s, that can be obtained in various ways. If the experiment is replicated, s is the square root of the pooled variances of the pairs for each treatment combination. If some effects were felt to be pseudo-replicates, multiplying the contrast by the regression coefficient of these terms forms a sum of squares (as in analysis of variance) and these would be summed and divided by the number of terms involved to give s².


Keywords:
experimental design, factorial experiment, statistics, terminology,, ICS Number Code 01.040.19 (Testing (Vocabularies)), 19.020 (Test conditions and procedures in general)

Empfehlungen:

EEviZak – alle Gesetze einschließlich ihrer Evidenz in einer Stelle

Bereitstellung von aktuellen Informationen über legislative Vorschriften in der Sammlung der Gesetze bis zum Jahr 1945.
Aktualisierung 2x pro Monat!

Brauchen Sie mehr Informationen? Sehen Sie sich diese Seite an.


Diese Website verwendet Cookies. Wenn Sie diese Website weiterhin nutzen, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen / Ich verstehe