ASTM E1730-19

Standard Specification for Rigid Foam for Use in Structural Sandwich Panel Cores

Name übersetzen

NORM herausgegeben am 1.7.2019


Sprache
Realisierung
ZugänglichkeitAUF LAGER
Preis42.30 ohne MWS
42.30

Informationen über die Norm:

Bezeichnung normen: ASTM E1730-19
Ausgabedatum normen: 1.7.2019
SKU: NS-955643
Zahl der Seiten: 5
Gewicht ca.: 15 g (0.03 Pfund)
Land: Amerikanische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ASTM

Kategorie - ähnliche Normen:

Other construction materials

Die Annotation des Normtextes ASTM E1730-19 :

This specification covers rigid closed-cell polyurethane and polyisocyanurate thermal insulation foams for application in sandwich structural panel cores used in shelter construction for exposure to specified ambient temperatures. The unfaced foam thermal insulation boards are classified into three types (Types 1, 2, 3, and 4) according to increasing nominal density. The morphology of the insulation shall consist of a multitude of individual cells of uniform size and dimension, essentially closed off from each other, homogeneous throughout, free of voids, accumulations of unexpanded material, foreign inclusions, or seams. Upon undergoing appropriate acceptance tests, sampled specimens should adhere accordingly to the limiting values set for the following physical and mechanical properties: density; thermal conductivity; compressive strength; shear strength; percent closed cell; linear and volumetric dimensional stability; flame resistance (extinguish time and burn distance); and impact resistance.


Keywords:
impact resistance, polyisocyanurate foam, polyurethane foam, relocatable shelters, rigid foam, sandwich panel, sandwich panel core, thermal insulation,, ICS Number Code 91.100.99 (Other construction materials)

Empfehlungen:

Aktualisierung der Gesetze

Wollen Sie sich sicher sein, dass Sie nur die gültigen technischen Vorschriften verwenden?
Wir bieten Ihnen Lösungen, damit Sie immer nur die gültigen (aktuellen) legislativen Vorschriften verwenden könnten.
Brauchen Sie mehr Informationen? Sehen Sie sich diese Seite an.


Diese Website verwendet Cookies. Wenn Sie diese Website weiterhin nutzen, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen / Ich verstehe