Wir benötigen Ihre Einwilligung zur Verwendung der einzelnen Daten, damit Sie unter anderem Informationen zu Ihren Interessen einsehen können. Klicken Sie auf "OK", um Ihre Zustimmung zu erteilen.
Standard Guide for Sensory Evaluation of Beverages Containing Alcohol
Automatische name übersetzung:
Standard-Leitfaden für die sensorische Prüfung von Getränken mit einem Alkohol
NORM herausgegeben am 10.11.2000
Bezeichnung normen: ASTM E1879-97
Anmerkung: UNGÜLTIG
Ausgabedatum normen: 10.11.2000
SKU: NS-43427
Zahl der Seiten: 6
Gewicht ca.: 18 g (0.04 Pfund)
Land: Amerikanische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ASTM
Keywords:
alcohol, BATF, beverages, beverages containing alcohol, drinking habits, employee panels, experimental design, home-use testing, intoxicated, legal drinking age, liability, panel selection, religious and moral considerations, sensory evaluation, ICS Number Code 67.160.10 (Alcoholic beverages)
| 1. Scope |
|
1.1 This guide provides guidelines specific to the sensory evaluation of beverages containing alcohol, including beer, wine, coolers, cocktails, liqueurs, and distilled spirits. 1.2 This guide addresses safety, legal, panel selection, sample preparation, and test procedures specific to beverages containing alcohol. 1.3 This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use. 1.4 This guide does not recommend a specific test method. |
Wollen Sie sich sicher sein, dass Sie nur die gültigen technischen Normen verwenden?
Wir bieten Ihnen eine Lösung, die Ihnen eine Monatsübersicht über die Aktualität der von Ihnen angewandten Normen sicher stellt.
Brauchen Sie mehr Informationen? Sehen Sie sich diese Seite an.
Letzte Aktualisierung: 2025-12-10 (Zahl der Positionen: 2 249 470)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.