ASTM F1006-86(2014)e1

Standard Specification for Entrainment Separators for Use in Marine Piping Applications

Automatische Übersetzung:

Standard-Spezifikation für Entrainment Separatoren für den Einsatz im See- Piping Anwendungen



NORM herausgegeben am 1.11.2008


Sprache
Realisierung
ZugänglichkeitAUF LAGER
Preis35.40 ohne MWS
35.40

Informationen über die Norm:

Bezeichnung normen: ASTM F1006-86(2014)e1
Ausgabedatum normen: 1.11.2008
Zahl der Seiten: 3
Gewicht ca.: 9 g (0.02 Pfund)
Land: Amerikanische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ASTM

Kategorie - ähnliche Normen:

Piping systems

Die Annotation des Normtextes ASTM F1006-86(2014)e1 :

This specification covers the minimum requirements for the pressure-temperature rating, testing, and making of pressure-containing vessels for entrainment separators. Entrainment separators covered in this specification shall be designed according to the lowest pressure-temperature rating of any individual component, or as established by proof tests. Test water temperature and entrainment separator temperature must be at equilibrium before hydrostatic test pressure is applied. All possible air pockets must be purged while the entrainment separator vessel is being filled with water. External equipment not to be pressurized with the entrainment separator should be isolated or disconnected before applying the hydrostatic test pressure. Hydrostatic test pressure shall be applied gradually to the entrainment separator and held stationary at each increment for a sufficient time in order that a visual inspection can be made for leaks or deformation of the vessel.


Keywords:
entrainment separators, marine piping, piping applications,, ICS Number Code 47.020.30 (Piping systems)

Empfehlungen:

Aktualisierung der technischen Normen

Wollen Sie sich sicher sein, dass Sie nur die gültigen technischen Normen verwenden?
Wir bieten Ihnen eine Lösung, die Ihnen eine Monatsübersicht über die Aktualität der von Ihnen angewandten Normen sicher stellt.

Brauchen Sie mehr Informationen? Sehen Sie sich diese Seite an.


Diese Website verwendet Cookies. Wenn Sie diese Website weiterhin nutzen, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen / Ich verstehe