ASTM F105-72(2015)

Standard Specification for Type 58 Borosilicate Sealing Glass

Automatische Übersetzung:

Standard-Spezifikation für Typ 58 Borosilikat- Glas- Versiegelung



NORM herausgegeben am 1.5.2015


Sprache
Realisierung
ZugänglichkeitAUF LAGER
Preis35.30 ohne MWS
35.30

Informationen über die Norm:

Bezeichnung normen: ASTM F105-72(2015)
Ausgabedatum normen: 1.5.2015
Zahl der Seiten: 3
Gewicht ca.: 9 g (0.02 Pfund)
Land: Amerikanische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ASTM

Kategorie - ähnliche Normen:

Seals, glands

Die Annotation des Normtextes ASTM F105-72(2015) :

This specification covers type 58 borosilicate sealing glass for use in electronic applications. The glass material shall conform to the chemical composition requirements prescribed. The material shall conform to the physical and electrical properties prescribed. The glass shall have a finish that ensures smooth, even surfaces and freedom from cracks, checks, bubbles, and other flaws of a character detrimental to the strength or life of the component or device for which its use is intended. The softening point and annealing point shall be tested to meet the requirements prescribed. The thermal expansion coefficient of the glass material shall be determined using the required procedure. The contracting coefficient of the glass material shall be tested to meet the requirements prescribed. The thermal contraction match between the glass and a sealing alloy may be determined by preparing and testing an assembly to meet the requirements prescribed.


Keywords:
ICS Number Code 21.140 (Seals, glands)

Empfehlungen:

Aktualisierung der technischen Normen

Wollen Sie sich sicher sein, dass Sie nur die gültigen technischen Normen verwenden?
Wir bieten Ihnen eine Lösung, die Ihnen eine Monatsübersicht über die Aktualität der von Ihnen angewandten Normen sicher stellt.

Brauchen Sie mehr Informationen? Sehen Sie sich diese Seite an.


Diese Website verwendet Cookies. Wenn Sie diese Website weiterhin nutzen, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen / Ich verstehe