ASTM F1157-04(2015)

Standard Practice for Classifying the Relative Performance of the Physical Properties of Security Seals

Automatische name übersetzung:

Standard Praxis zur Klassifizierung der relativen Performance der physikalischen Eigenschaften von Sicherheitsplomben



NORM herausgegeben am 1.1.2015


Sprache
Realisierung
ZugänglichkeitAUF LAGER
Preis39.10 ohne MWS
39.10

Informationen über die Norm:

Bezeichnung normen: ASTM F1157-04(2015)
Ausgabedatum normen: 1.1.2015
SKU: NS-49324
Zahl der Seiten: 7
Gewicht ca.: 21 g (0.05 Pfund)
Land: Amerikanische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ASTM

Kategorie - ähnliche Normen:

Home economics in general

Die Annotation des Normtextes ASTM F1157-04(2015) :

This practice covers methods for testing the physical properties of mechanical (passive) security seals. Where appropriate, the various tests include particular apparatus or procedural specifications required for different types of security seals. A security seal shall be evaluated in accordance with its classification into one of five general groups and its performance in the following six tests: pull (tensile) shear, bending, impact, low temperature impact, and high temperature pull (tensile). A security seal shall receive a grade designation based upon its measured performance in each of the required tests. The seals shall be classified according to groups: Group 1; Group 2; Group 3; Group 4; and Group 5. Pull test, shear test, bending test, impact test, and extreme temperature tests shall be performed to conform with the specified requirements.


Keywords:
locking device, modes of attack, security seal, single use locking device ,, ICS Number Code 97.020 (Home economics in general)

Empfehlungen:

Aktualisierung der technischen Normen

Wollen Sie sich sicher sein, dass Sie nur die gültigen technischen Normen verwenden?
Wir bieten Ihnen eine Lösung, die Ihnen eine Monatsübersicht über die Aktualität der von Ihnen angewandten Normen sicher stellt.

Brauchen Sie mehr Informationen? Sehen Sie sich diese Seite an.


Diese Website verwendet Cookies. Wenn Sie diese Website weiterhin nutzen, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen / Ich verstehe