ASTM F1199-88(2015)

Standard Specification for Cast (All Temperatures and Pressures) and Welded Pipe Line Strainers (150 psig and 150°F Maximum)

Automatische name übersetzung:

Standard-Spezifikation für Besetzung ( alle Temperaturen und Drücke ) und geschweißt Pipe Line Schmutzfänger ( 150 psig und 150 ° F Maximum)



NORM herausgegeben am 1.5.2015


Sprache
Realisierung
ZugänglichkeitAUF LAGER
Preis36.80 ohne MWS
36.80

Informationen über die Norm:

Bezeichnung normen: ASTM F1199-88(2015)
Ausgabedatum normen: 1.5.2015
SKU: NS-609914
Zahl der Seiten: 3
Gewicht ca.: 9 g (0.02 Pfund)
Land: Amerikanische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ASTM

Kategorie - ähnliche Normen:

Pipeline components and pipelines in general

Die Annotation des Normtextes ASTM F1199-88(2015) :

This specification provides the minimum requirements for the design, fabrication, rating, marking, and testing of all cast pipe line strainers, and welded pipe line strainers used in services up to 150 psig and 150°F (1 MPa and 65°C) that are acceptable for use in marine environments. The strainers may be classified into three general construction categories, namely, simplex, duplex (or multiplex), and automatic (self-cleaning). They may also be further classified according to pressure ratings and types of port connections, port alignments relative to unit center lines, cover closures, valve types (in duplex), types of baskets or elements, materials of construction, and other features of design.


Keywords:
automatic strainer, cast pipe line strainers, cast strainers, duplex strainer, simplex strainer, strainer, welded pipe line strainers, welded strainers,, ICS Number Code 23.040.01 (Pipeline components in general. Pipelines)

Empfehlungen:

Aktualisierung der technischen Normen

Wollen Sie sich sicher sein, dass Sie nur die gültigen technischen Normen verwenden?
Wir bieten Ihnen eine Lösung, die Ihnen eine Monatsübersicht über die Aktualität der von Ihnen angewandten Normen sicher stellt.

Brauchen Sie mehr Informationen? Sehen Sie sich diese Seite an.


Diese Website verwendet Cookies. Wenn Sie diese Website weiterhin nutzen, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen / Ich verstehe