ČSN EN 16939 (467086)

Animal feeding stuffs: Methods of sampling and analysis - Detection of tylosin, spiramycin and virginiamycin - Thin Layer Chromatography and bioautography

Name übersetzen

NORM herausgegeben am 1.6.2018


Sprache
Realisierung
ZugänglichkeitAUF LAGER
Preis13.40 ohne MWS
13.40

Informationen über die Norm:

Bezeichnung normen: ČSN EN 16939
Zeichen: 467086
Katalog-Nummer: 505044
Ausgabedatum normen: 1.6.2018
SKU: NS-848545
Zahl der Seiten: 24
Gewicht ca.: 72 g (0.16 Pfund)
Land: Tschechische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ČSN

Kategorie - ähnliche Normen:

Animal feeding stuffs

Die Annotation des Normtextes ČSN EN 16939 (467086):

Tato metoda umožňuje detekci a identifikaci spiramycinu, tylosinu a virginiamycinu v krmivech (v krmných surovinách převážně rostlinného původu a krmných směsích), s výjimkou minerálních krmiv a premixů. Mez detekce pro spiramycin je asi 2 mg/kg, pro tylosin 1 mg/kg a pro virginiamycin 1 mg/kg. V některých mléčných náhražkách může být pro virginiamycin o něco vyšší než 1 mg/kg. Uvedené meze detekce jsou pravděpodobně lehce nadhodnocené, ale byly plně validovány během společné studie (viz příloha B). Každodenně se v laboratořích analyzují slepé vzorky obohacené 1 mg/kg spiramycinu a virginiamycinu a 0,5 mg/kg tylosinu pro kontrolu nižších mezí detekce (viz 9.2 a 9.3). Tyto nižší meze detekce jsou dosažitelné, ale měly by být nejprve stanoveny interní validací. Při detekci těchto 3 specifických makrolidových antibiotik, mohou některá další antibiotika způsobovat interference. Tyto známé interference jsou specifikovány v příloze A této metody

Empfehlungen:

EEviZak – alle Gesetze einschließlich ihrer Evidenz in einer Stelle

Bereitstellung von aktuellen Informationen über legislative Vorschriften in der Sammlung der Gesetze bis zum Jahr 1945.
Aktualisierung 2x pro Monat!

Brauchen Sie mehr Informationen? Sehen Sie sich diese Seite an.




Cookies Cookies

Wir benötigen Ihre Einwilligung zur Verwendung der einzelnen Daten, damit Sie unter anderem Informationen zu Ihren Interessen einsehen können. Klicken Sie auf "OK", um Ihre Zustimmung zu erteilen.

Sie können die Zustimmung verweigern hier.

Hier können Sie Ihre Cookie-Einstellungen nach Ihren Wünschen anpassen.

Wir benötigen Ihre Einwilligung zur Verwendung der einzelnen Daten, damit Sie unter anderem Informationen zu Ihren Interessen einsehen können.