Wir benötigen Ihre Einwilligung zur Verwendung der einzelnen Daten, damit Sie unter anderem Informationen zu Ihren Interessen einsehen können. Klicken Sie auf "OK", um Ihre Zustimmung zu erteilen.
Foodstuffs - Determination of calcium, copper, iron, magnesium, manganese, phosphorus, potassium, sodium, sulfur and zinc by ICP-OES
Name übersetzen
NORM herausgegeben am 1.11.2017
Bezeichnung normen: ČSN EN 16943
Zeichen: 560082
Katalog-Nummer: 503126
Ausgabedatum normen: 1.11.2017
SKU: NS-799487
Zahl der Seiten: 36
Gewicht ca.: 108 g (0.24 Pfund)
Land: Tschechische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ČSN
This European Standard describes a method for the determination of calcium, copper, iron, magnesium, manganese, phosphorus, potassium, sodium, sulfur and zinc in different foodstuffs using optical emission spectrometry with inductively coupled plasma (ICP-OES) after pressure digestion.
This method has been validated in an interlaboratory study according to ISO 5725 on infant formula soya based, cheese, chicken meat, wheat flour, apple juice, lobster and milk (see elements ranges Table 1 and validation data in Annex B).
HorRat values greater than 2 have been observed for certain analyte/matrix combinations during the validation study.
At European or International level, vertical standards for the determination of specific minerals can exist, e.g. for milk and milk products or for animal and vegetable fats and oils
Wollen Sie sich sicher sein, dass Sie nur die gültigen technischen Vorschriften verwenden?
Wir bieten Ihnen Lösungen, damit Sie immer nur die gültigen (aktuellen) legislativen Vorschriften verwenden könnten.
Brauchen Sie mehr Informationen? Sehen Sie sich diese Seite an.
Letzte Aktualisierung: 2025-05-08 (Zahl der Positionen: 2 198 869)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.