ČSN EN 17250 (560147)

Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in spices, liquorice, cocoa and cocoa products by IAC clean-up and HPLC-FLD

Name übersetzen

NORM herausgegeben am 1.7.2020


Sprache
Realisierung
ZugänglichkeitAUF LAGER
Preis14.00 ohne MWS
14.00

Informationen über die Norm:

Bezeichnung normen: ČSN EN 17250
Zeichen: 560147
Katalog-Nummer: 509975
Ausgabedatum normen: 1.7.2020
SKU: NS-996319
Zahl der Seiten: 32
Gewicht ca.: 96 g (0.21 Pfund)
Land: Tschechische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ČSN

Kategorie - ähnliche Normen:

CocoaSpices and condiments

Die Annotation des Normtextes ČSN EN 17250 (560147):

This document specifies a procedure for the determination of ochratoxin A (OTA) in chilli, paprika, black and white pepper, nutmeg, spice mix, liquorice (root and extracts), cocoa and cocoa products by high performance liquid chromatography (HPLC) with immunoaffinity column clean-up and fluorescence detection (FLD). This method has been validated in interlaboratory studies via the analysis of both naturally contaminated and spiked samples ranging from 1,0 µg/kg to 84,9 µg/kg for spices (paprika and chili [5], black and white pepper, nutmeg and spice mix [6]), ranging from 7,7 µg/kg to 96,8 µg/kg for liquorice and liquorice products [7] and ranging from 2,1 µg/kg to 26,3 µg/kg for cocoa and cocoa products [6]. For further information on the validation, see Clause 10 and Annex B



Cookies Cookies

Wir benötigen Ihre Einwilligung zur Verwendung der einzelnen Daten, damit Sie unter anderem Informationen zu Ihren Interessen einsehen können. Klicken Sie auf "OK", um Ihre Zustimmung zu erteilen.

Sie können die Zustimmung verweigern hier.

Hier können Sie Ihre Cookie-Einstellungen nach Ihren Wünschen anpassen.

Wir benötigen Ihre Einwilligung zur Verwendung der einzelnen Daten, damit Sie unter anderem Informationen zu Ihren Interessen einsehen können.