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Definitions and technical criteria for foods and food ingredients suitable for vegetarians or vegans and for labelling and claims
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NORM herausgegeben am 1.7.2024
    
        Bezeichnung normen: ČSN EN ISO 23662
                Zeichen:  569616
                
                Katalog-Nummer:  519257
                
                
               
                Ausgabedatum normen:  1.7.2024
                  SKU:  NS-1188560
          Zahl der Seiten: 20
Gewicht ca.: 60 g (0.13 Pfund)
        Land:          Tschechische technische Norm
        Kategorie: Technische Normen ČSN
        
                
              
document specifies the definitions and technical criteria to be fulfilled for foods and food ingredients to be suitable for vegetarians (including ovo-lacto-, ovo- and lacto-vegetarians) or vegans as well as for food labelling and claims.
It is applicable to business-to-business communication (B2B), to the food trade, and to food labelling and claims. The definitions and technical criteria apply only post-harvest/collecting.
It does not apply to human safety, environmental safety, socio-economic considerations (e.g. fair trade, animal welfare), religious beliefs and the characteristics of packaging materials
      Bereitstellung von aktuellen Informationen über legislative Vorschriften in der Sammlung der Gesetze bis zum Jahr 1945. 
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Letzte Aktualisierung: 2025-11-03 (Zahl der Positionen: 2 242 248) 
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