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Sustainable and traceable cocoa - Part 2: Requirements for performance (related to economic, social and environmental aspects)
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NORM herausgegeben am 1.12.2020
Bezeichnung normen: ČSN EN ISO 34101-2
Zeichen: 560579
Katalog-Nummer: 510947
Ausgabedatum normen: 1.12.2020
SKU: NS-1011279
Zahl der Seiten: 36
Gewicht ca.: 108 g (0.24 Pfund)
Land: Tschechische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ČSN
This document specifies performance requirements related to economic, social and environmental aspects for sustainable cocoa bean production, including post-harvest processes, if applicable.
NOTE - Post-harvest processes include pod-breaking, fermentation, drying, sorting, packing, transport and storage of cocoa beans.
Only organizations that fulfil both the cocoa sustainability management system requirements of either ISO 34101 1 or ISO 34101 4:2019, Annex A or B, and the performance requirements of this document can claim their cocoa beans have been sustainably produced
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Letzte Aktualisierung: 2025-05-08 (Zahl der Positionen: 2 198 869)
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