ČSN EN ISO 5530-1 (461507)

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph

Automatische name übersetzung:

Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 1: Bestimmung der Wasseraufnahme und rheologischen Eigenschaften unter Verwendung einer Farinograph ( Standard zur unmittelbaren Verwendung als CSN).



NORM herausgegeben am 1.9.2015


Sprache
Realisierung
ZugänglichkeitAUF LAGER
Preis17.20 ohne MWS
17.20

Informationen über die Norm:

Bezeichnung normen: ČSN EN ISO 5530-1
Zeichen: 461507
Katalog-Nummer: 97709
Ausgabedatum normen: 1.9.2015
SKU: NS-614208
Zahl der Seiten: 40
Gewicht ca.: 120 g (0.26 Pfund)
Land: Tschechische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ČSN

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Cereals, pulses and derived products

Die Annotation des Normtextes ČSN EN ISO 5530-1 (461507):

This part of ISO 5530 specifies a method, using a farinograph, for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure, or by a constant dough mass procedure. The method is applicable to experimental and commercial flour from wheat (Triticum aestivum L.). NOTE: This part of ISO 5530 is based on ICC 115/1[1] and AACC Method 54-21.2.[2

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