ČSN EN ISO 6145-6 (385615)

Gas analysis - Preparation of calibration gas mixtures using dynamic methods - Part 6: Critical flow orifices

Name übersetzen

NORM herausgegeben am 1.10.2018


Sprache
Realisierung
ZugänglichkeitAUF LAGER
Preis14.80 ohne MWS
14.80

Informationen über die Norm:

Bezeichnung normen: ČSN EN ISO 6145-6
Zeichen: 385615
Katalog-Nummer: 505367
Ausgabedatum normen: 1.10.2018
SKU: NS-898698
Zahl der Seiten: 40
Gewicht ca.: 120 g (0.26 Pfund)
Land: Tschechische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ČSN

Kategorie - ähnliche Normen:

Chemical analysis

Die Annotation des Normtextes ČSN EN ISO 6145-6 (385615):

This document specifies a method for the dynamic preparation of calibration gas mixtures containing at least two gases (usually one of them is a complementary gas) from pure gases or gas pre-mixtures using critical flow orifices systems. The method applies principally to the preparation of mixtures of non-reactive gases that do not react with any of the materials forming the gas circuit inside the critical flow orifices system or auxiliary equipment. It has the merit of allowing multi-component mixtures to be prepared as readily as binary mixtures if an appropriate number of critical flow orifices are used. By selecting appropriate combinations of critical flow orifices, a dilution ratio of 1 × 104 is achievable. Although it is more particularly applicable to the preparation of gas mixtures at atmospheric pressure, the method also offers the possibility of preparing calibration gas mixtures at pressures greater than atmospheric. The upstream pressure will need to be at least two times higher than downstream pressure. The range of flow rates covered by this document extends from 1 ml/min to 10 l/min

Empfehlungen:

Aktualisierung der Gesetze

Wollen Sie sich sicher sein, dass Sie nur die gültigen technischen Vorschriften verwenden?
Wir bieten Ihnen Lösungen, damit Sie immer nur die gültigen (aktuellen) legislativen Vorschriften verwenden könnten.
Brauchen Sie mehr Informationen? Sehen Sie sich diese Seite an.


Diese Website verwendet Cookies. Wenn Sie diese Website weiterhin nutzen, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen / Ich verstehe