ČSN EN ISO 7973 (461003)

Cereals and milled cereal products - Determination of the viscosity of flour - Method using an amylograph

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NORM herausgegeben am 1.7.2016


Sprache
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ZugänglichkeitAUF LAGER
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Informationen über die Norm:

Bezeichnung normen: ČSN EN ISO 7973
Zeichen: 461003
Katalog-Nummer: 99686
Ausgabedatum normen: 1.7.2016
SKU: NS-641591
Zahl der Seiten: 20
Gewicht ca.: 60 g (0.13 Pfund)
Land: Tschechische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ČSN

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Cereals, pulses and derived products

Die Annotation des Normtextes ČSN EN ISO 7973 (461003):

This International Standard specifies a method using an amylograph for determining the viscosity of a Suspension of flour in watet -, in which the starch is gelatinized by heating, in Order io assess the conditions of gelatinization of the flour and so judge whether there is any alpha-amylase activity. This method is applicable to wheat and rye flour and also to wheat and rye grain

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