ČSN EN ISO/CIE 11664-3 (011720)

Colorimetry - Part 3: CIE tristimulus values

Name übersetzen

NORM herausgegeben am 1.1.2020


Sprache
Realisierung
ZugänglichkeitAUF LAGER
Preis11.50 ohne MWS
11.50

Informationen über die Norm:

Bezeichnung normen: ČSN EN ISO/CIE 11664-3
Zeichen: 011720
Katalog-Nummer: 508549
Ausgabedatum normen: 1.1.2020
SKU: NS-979522
Zahl der Seiten: 24
Gewicht ca.: 72 g (0.16 Pfund)
Land: Tschechische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ČSN

Kategorie - ähnliche Normen:

Colours and measurement of light

Die Annotation des Normtextes ČSN EN ISO/CIE 11664-3 (011720):

This document specifies methods of calculating the tristimulus values of colour stimuli for which the spectral distributions are provided. These colour stimuli can be produced by self-luminous light sources or by reflecting or transmitting objects. This document requires that the colour stimulus function be tabulated at measurement intervals of 5 nm or less in a wavelength range of at least 380 nm to 780 nm. Extrapolation methods are suggested for cases where the measured wavelength range is less than 380 nm to 780 nm. The standard method is defined as summation at 1 nm intervals over the wavelength range from 360 nm to 830 nm. Alternative abridged methods are defined for larger intervals (up to 5 nm) and shorter ranges (down to 380 nm to 780 nm). The alternative methods are to be used only when appropriate and when the user has reviewed the impact on the final results. This document can be used in conjunction with the CIE 1931 standard colorimetric observer or the CIE 1964 standard colorimetric observer

Empfehlungen:

Aktualisierung der technischen Normen

Wollen Sie sich sicher sein, dass Sie nur die gültigen technischen Normen verwenden?
Wir bieten Ihnen eine Lösung, die Ihnen eine Monatsübersicht über die Aktualität der von Ihnen angewandten Normen sicher stellt.

Brauchen Sie mehr Informationen? Sehen Sie sich diese Seite an.


Diese Website verwendet Cookies. Wenn Sie diese Website weiterhin nutzen, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen / Ich verstehe