Die Norm IEEE 1789-2015 5.6.2015 Ansicht

IEEE 1789-2015

IEEE Recommended Practices for Modulating Current in High-Brightness LEDs for Mitigating Health Risks to Viewers

Automatische name übersetzung:

IEEE empfohlenen Praktiken für Modulationsstrom in High-Brightness LEDs zur Linderung von Gesundheitsrisiken für Zuschauer



NORM herausgegeben am 5.6.2015


Sprache
Realisierung
ZugänglichkeitAUF LAGER
Preis89.90 ohne MWS
89.90

Informationen über die Norm:

Bezeichnung normen: IEEE 1789-2015
Ausgabedatum normen: 5.6.2015
SKU: NS-591188
Zahl der Seiten: 80
Gewicht ca.: 240 g (0.53 Pfund)
Land: Internationale technische Norm
Kategorie: Technische Normen IEEE

Die Annotation des Normtextes IEEE 1789-2015 :

New IEEE Standard - Active.

This document includes a definition of the concept of modulation frequencies for light-emitting diodes (LEDs), a discussion on their applications to LED lighting, a description of LED lighting applications in which modulation frequencies pose possible health risks to users, a discussion of the dimming of LEDs by modulating the frequency of driving currents/voltage, and recommendations for modulation frequencies (flicker) for LED lighting and dimming applications to help protect against known potential adverse health effects.

ISBN: 978-0-7381-9644-2, 978-0-7381-9645-9

Number of Pages: 80

Product Code: STD20178, STDPD20178

Keywords: flicker, headaches, health, IEEE 1789(TM), LED lighting, migraines, modulation, perception, power electronic drivers, seizure, stroboscopic

Category: Power Electronics|Power Transmission and Distribution



Cookies Cookies

Wir benötigen Ihre Einwilligung zur Verwendung der einzelnen Daten, damit Sie unter anderem Informationen zu Ihren Interessen einsehen können. Klicken Sie auf "OK", um Ihre Zustimmung zu erteilen.

Sie können die Zustimmung verweigern hier.

Hier können Sie Ihre Cookie-Einstellungen nach Ihren Wünschen anpassen.

Wir benötigen Ihre Einwilligung zur Verwendung der einzelnen Daten, damit Sie unter anderem Informationen zu Ihren Interessen einsehen können.