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Mustard seed — Specification
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Senfkorn - Spezifikation
NORM herausgegeben am 1.8.1981
Bezeichnung normen: ISO 1237:1981-ed.2.0
Ausgabedatum normen: 1.8.1981
SKU: NS-423957
Zahl der Seiten: 11
Gewicht ca.: 33 g (0.07 Pfund)
Land: Internationale technische Norm
Kategorie: Technische Normen ISO
Description / Abstract: Establishes the requirements for this product. Describes sampling, methods of test, packing and marking. Annex A covers the determination of loss in mass at 103 degrees centigrade, Annex B the determination of allyl isothiocyanate, Annex C the determination of p-hydroxybenzyl isothiocyanate by means of the colorimetric method, Annex D the determination of p-hydroxybenzyl isothiocyanate by means of the argentimetric method and Annex E includes recommendations concerning storage and transport conditions.
29.6.1995
1.12.1982
14.8.1997
16.12.1999
8.7.2004
18.4.1996
Letzte Aktualisierung: 2025-10-17 (Zahl der Positionen: 2 238 986)
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