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Fruits, vegetables and derived products — Determination of iron content — 1,10- Phenanthroline photometric method
Automatische name übersetzung:
Obst, Gemüse und ihren Produkten - Bestimmung des Eisengehaltes - 1,10- Phenanthrolin photometrische Methode
NORM herausgegeben am 1.5.1978
Bezeichnung normen: ISO 5517:1978
Ausgabedatum normen: 1.5.1978
SKU: NS-433004
Zahl der Seiten: 3
Gewicht ca.: 9 g (0.02 Pfund)
Land: Internationale technische Norm
Kategorie: Technische Normen ISO
Description / Abstract: The method consists in decomposing the organic matter, followed by reduction of trivalent iron by hydroxyammonium chloride, forming, in a buffered medium, of the stable iron(II)/1,10 phenanthroline complex, and photometric measuring of the red-coloured complex at a wavelength of 508 nm.
1.12.1982
8.6.1989
1.10.1981
19.11.2003
15.1.2008
6.8.1998
Letzte Aktualisierung: 2025-04-30 (Zahl der Positionen: 2 198 114)
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