Die Norm ISO 5530-3:1988 29.12.1988 Ansicht

ISO 5530-3:1988

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 3: Determination of water absorption and rheological properties using a valorigraph

Automatische name übersetzung:

Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 3: Bestimmung der Wasseraufnahme und rheologischen Eigenschaften mit einem valorigraph



NORM herausgegeben am 29.12.1988


Sprache
Realisierung
ZugänglichkeitAUF LAGER
Preis55.70 ohne MWS
55.70

Informationen über die Norm:

Bezeichnung normen: ISO 5530-3:1988
Ausgabedatum normen: 29.12.1988
SKU: NS-433018
Zahl der Seiten: 6
Gewicht ca.: 18 g (0.04 Pfund)
Land: Internationale technische Norm
Kategorie: Technische Normen ISO

Kategorie - ähnliche Normen:

Cereals, pulses and derived products

Die Annotation des Normtextes ISO 5530-3:1988 :

Description / Abstract: Is based on Standard No.115 of the International Assotiation for Cereal Science and Technology (ICC). The method consists in measuring and recording of the consitency of a dough as it is formed from flour and water, as it is developed, and as it is broken down. An informative annex A gives a description of the valorigraph.

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