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Wheat flour and rye flour — General guidance on the drafting of bread-making tests
Automatische name übersetzung:
Weizenmehl und Roggenmehl - Allgemeine Leitlinien für die Ausarbeitung von Brot Tests
NORM herausgegeben am 19.9.1985
Bezeichnung normen: ISO 6820:1985
Ausgabedatum normen: 19.9.1985
SKU: NS-434283
Zahl der Seiten: 4
Gewicht ca.: 12 g (0.03 Pfund)
Land: Internationale technische Norm
Kategorie: Technische Normen ISO
Description / Abstract: The guidance follows the standard layout widely used for methods of analysis and thus ensures that no element id left unconsidered by the user when elaborating or drafting a bread-making test. It provides information on the contents of the clauses, such as scope and field of application, principle, ingredients, apparatus, sampling, procedure, expression of results, test report.
Bereitstellung von aktuellen Informationen über legislative Vorschriften in der Sammlung der Gesetze bis zum Jahr 1945.
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Letzte Aktualisierung: 2025-11-14 (Zahl der Positionen: 2 243 651)
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