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Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products — Amendment 1: Sample preparation for raw marine gastropods
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NORM herausgegeben am 3.3.2020
Bezeichnung normen: ISO 6887-3:2017-ed.2.0/Amd1:2020
Anmerkung: Änderung
Ausgabedatum normen: 3.3.2020
SKU: NS-988527
Zahl der Seiten: 1
Gewicht ca.: 3 g (0.01 Pfund)
Land: Internationale technische Norm
Kategorie: Technische Normen ISO
Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Préparation des échantillons, de la suspension mere et des dilutions décimales en vue de l´examen microbiologique — Partie 3: Regles spécifiques pour la préparation des produits de la peche)
Die Norm herausgegeben am 15.3.2017
Ausgewählte Ausführung:
Bereitstellung von aktuellen Informationen über legislative Vorschriften in der Sammlung der Gesetze bis zum Jahr 1945.
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Letzte Aktualisierung: 2024-05-21 (Zahl der Positionen: 2 903 041)
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