ČSN EN ISO 21872-1 (560651)

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of potentially enteropathogenic Vibrio spp. - Part 1: Detection of Vibrio parahaemolyticus and Vibrio cholerae

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NORM herausgegeben am 1.1.2018


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Informationen über die Norm:

Bezeichnung normen: ČSN EN ISO 21872-1
Zeichen: 560651
Katalog-Nummer: 503513
Ausgabedatum normen: 1.1.2018
SKU: NS-804001
Zahl der Seiten: 48
Gewicht ca.: 144 g (0.32 Pfund)
Land: Tschechische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ČSN

Kategorie - ähnliche Normen:

Food microbiology

Die Annotation des Normtextes ČSN EN ISO 21872-1 (560651):

This document specifies a horizontal method for the detection of enteropathogenic Vibrio spp., which causes human illness in or via the intestinal tract. The species detectable by the methods specified include Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus. It is applicable to the following: - products intended for human consumption and the feeding of animals; - environmental samples in the area of food production and food handling. NOTE 1: This method may not be appropriate in every detail for certain products (see Introduction). NOTE 2: The World Health Organization (WHO) has identified that V. parahaemolyticus, V. cholerae and V. vulnificus are the major food-borne Vibrio spp. However, the method in this document can also be appropriate for the identification of other Vibrio spp. causing illness in humans

Zugehörige Änderungen zu dieser Norm:

ČSN EN ISO 21872-1:2018/A1 (560651) Änderung

Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro stanovení bakterií rodu Vibrio - Část 1: Průkaz potenciálně enteropatogenních Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae a Vibrio vulnificus (Norma k přímému použití jako ČSN).

Änderung herausgegeben am 1.9.2023

Ausgewählte Ausführung:
Englisch -
Gedruckt (8.90 EUR)


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