ČSN EN ISO 5530-2 (461507)

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph

Automatische name übersetzung:

Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 2: Bestimmung der rheologischen Eigenschaften mit extenzografu ( Standard zur unmittelbaren Verwendung als CSN).



NORM herausgegeben am 1.9.2015


Sprache
Realisierung
ZugänglichkeitAUF LAGER
Preis13.50 ohne MWS
13.50

Informationen über die Norm:

Bezeichnung normen: ČSN EN ISO 5530-2
Zeichen: 461507
Katalog-Nummer: 97707
Ausgabedatum normen: 1.9.2015
SKU: NS-614209
Zahl der Seiten: 28
Gewicht ca.: 84 g (0.19 Pfund)
Land: Tschechische technische Norm
Kategorie: Technische Normen ČSN

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Cereals, pulses and derived products

Die Annotation des Normtextes ČSN EN ISO 5530-2 (461507):

This part of ISO 5530 specifies a method, using an extensograph, for the determination of the rheological properties of wheat flour dough in an extension test. The recorded load-extension curve is used to assess general quality of flour and its response to improving agents. The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.). NOTE: This part of ISO 5530 is based on ICC 114.[3



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