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Microbiology of the food chain — Method validation — Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory — Amendment 1: Protocol for verification of validated identification methods of microorganisms
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NORM herausgegeben am 15.8.2025
Bezeichnung normen: ISO 16140-3:2021/Amd1:2025
Anmerkung: Änderung
Ausgabedatum normen: 15.8.2025
SKU: NS-1229061
Zahl der Seiten: 14
Gewicht ca.: 42 g (0.09 Pfund)
Land: Internationale technische Norm
Kategorie: Technische Normen ISO
Microbiology of the food chain — Method validation — Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Validation des méthodes — Partie 3: Protocole pour la vérification dans un seul laboratoire de méthodes de référence et de méthodes alternatives validées)
Die Norm herausgegeben am 19.1.2021
Ausgewählte Ausführung:Letzte Aktualisierung: 2025-12-16 (Zahl der Positionen: 2 252 193)
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