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Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. - Amendment 1 Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC (ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020)
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NORM herausgegeben am 20.1.2021
Bezeichnung normen: UNE-EN ISO 6579-1:2017/A1:2021
Anmerkung: Änderung
Ausgabedatum normen: 20.1.2021
SKU: NS-1016955
Zahl der Seiten: 18
Gewicht ca.: 54 g (0.12 Pfund)
Land: Spanische technische Norm
Kategorie: Technische Normen UNE
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. (ISO 6579-1:2017)
Die Norm herausgegeben am 26.7.2017
Ausgewählte Ausführung:
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Letzte Aktualisierung: 2025-06-29 (Zahl der Positionen: 2 206 177)
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