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Microbiology of the food chain — Method validation — Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory
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NORM herausgegeben am 9.7.2020
Bezeichnung normen: ISO 16140-4:2020
Ausgabedatum normen: 9.7.2020
SKU: NS-998106
Zahl der Seiten: 46
Gewicht ca.: 138 g (0.30 Pfund)
Land: Internationale technische Norm
Kategorie: Technische Normen ISO
Microbiology of the food chain — Method validation — Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory — Amendment 1: Validation of a larger test portion size for qualitative methods
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Validation des méthodes — Partie 4: Protocole pour la validation de méthodes dans un seul laboratoire — Amendement 1: Validation d’une taille de prise d’essai plus grande pour des méthodes qualitatives)
Änderung herausgegeben am 3.9.2024
Ausgewählte Ausführung:
Microbiology of the food chain — Method validation — Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory — Amendment 2: Protocol for single-laboratory validation of identification methods of microorganisms
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Validation des méthodes — Partie 4: Protocole pour la validation de méthodes dans un seul laboratoire — Amendement 2: Protocole pour la validation dans un seul laboratoire de méthodes d’identification des microorganismes)
Änderung herausgegeben am 14.8.2025
Ausgewählte Ausführung:
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Letzte Aktualisierung: 2025-12-16 (Zahl der Positionen: 2 252 193)
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